7Bøger207Følgere

Bøger på »Sissel-Jo Gazan« boghylden lavet af Bookmate

Bookmatetilføjede en lydbog til boghyldenSissel-Jo Gazanfor 4 år siden
Rosa vokser op i Aarhus i 80’erne blandt hippier, graffitikunstnere, BZ’ere og venstreradikale. Hun bor sammen med sin mor, der går meget op i svampevidenskab og i kampen mod kapitalismen og mindre op i, hvem Rosas biologiske far er.
Som voksen forsker Rosa i street art og har specialiseret sig i den anonyme street art-kunstner Blækhat, der provokerer og fascinerer hele verden med sin humoristiske, politiske kunst. Efter et forlist kærlighedsforhold rejser Rosa i Blækhats fodspor og ender i Berlin, hvor hun pludselig kommer meget tæt på gåden om, hvem hun selv er.
Tilmeld dig, eller log på for at kommentere
Bookmatetilføjede en lydbog til boghyldenSissel-Jo Gazanfor 2 år siden
Engang var Søren Marhauge en af politiets allerskarpeste hjerner. Nu er han en midalndrende efterforsker med en helt umulig sag om et barn, der er sporløst forsvundet.

I »Uglens øje« vender Sissel-Jo Gazan tilbage til person­galleriet fra sin store gennembrudsroman, »Dinosaurens fjer«. I en højaktuel spændingsroman om mennesker og medicin kredser hun om dilemmaet: Er det vigti­gere at have et godt liv end at overleve?
  • ikke tilgængelig
  • Bookmatetilføjede en lydbog til boghyldenSissel-Jo Gazanfor 3 år siden
    Jenny er vokset op på Samsø. Hun bor hos sin mor, der er er tatovør, ligesom hendes onkel og hendes bedstefar. Jenny selv interesserer sig for botanik, for hendes oldefar var en berømt dansk botaniker, og hun har arvet hans store samling af sjældne og ikke mindst af giftige planter.
  • ikke tilgængelig
  • Bookmatetilføjede en lydbog til boghyldenSissel-Jo Gazanfor 4 år siden
    Da forfatteren Sissel-Jo Gazan i 2005 flyttede til Berlin med sin lille datter i bæreselen og en uskrevet roman på cirka syv sider i tasken, var det for at komme sig oven på en forlist kærlighed. Her 14 år senere bor hun stadig i byen, nu med sine tre børn og en stribe bestsellerromaner bag sig.
    Bookmatetilføjede en lydbog til boghyldenSissel-Jo Gazanfor 4 år siden
    Svalens graf, er en passioneret relationsroman og en intelligent videnskabskrimi om en rystende sandhed, som den unge biolog Marie Skov opdager i de data om børnevaccinationer, hendes professor indsamlede i Afrika, inden han begik selvmord.

    Politimanden Søren Marhauge nægter at lukke sagen som et selvmord og bevæger sig mildest talt tæt på grænsen for lovligt politiarbejde i forsøget på at forstå sagen. Han nærmer sig også det store spørgsmål: Er det altid godt for mennesket at vide, hvad det egentlig var, der skete en gang?
    Bookmatetilføjede en lydbog til boghyldenSissel-Jo Gazanfor 4 år siden
    Anna Bella har netop afleveret sit speciale på Biologisk Institut, da hendes vejleder Lars Helland bliver fundet død på sit kontor. Retsmedicinsk undersøgelse viser, at parasitter har invaderet hans krop og bredt sig i vævet, til organismen bukkede under. Anna Bella får et endnu større chok, da hendes studiekammerat Johannes bliver fundet myrdet få dage efter Hellands død. Men hverken Anna Bella eller politiets efterforsker, Søren Marhauge, kan for alvor finde spor eller motiver for de makabre sager, der pludselig knytter an til deres egne liv …
    Bookmatetilføjede en lydbog til boghyldenSissel-Jo Gazanfor 4 år siden
    Pigen Ludmilla lever i byen Mines, måske på Balkan, uden erindring om sin ungdom. Hun forelsker sig hovedkulds i den mystiske Ivor, men da han pludselig forsvinder, flygter Ludmilla i sin fortvivlelse til øen Mathyra.

    Ivors historie er grusom. Som alt for ung er han blevet sendt i krig, og sammen med andre afstumpede soldater har han stjålet, myrdet og voldtaget sig gennem landet. Med sig havde de taget en ung pige, som de udnyttede på alle måder: Ludmilla. Ivor slipper imidlertid ud af gruppen og havner efter mange års driven omkring på selvsamme ø, Mathyra, hvor han endelig kan nedskrive sin historie. Og Ludmillas.
    fb2epub
    Træk og slip dine filer (ikke mere end 5 ad gangen)