4Bøger643Følgere

Bøger på »Lone Theils: Nora Sand« boghylden lavet af Bookmate

Bookmatetilføjede en lydbog til boghyldenLone Theils: Nora Sandfor 4 år siden
#4
Nora Sand er rejst til Thailand for at træne kickboksning og få de hjemlige problemer lidt på afstand, da hun hører om et voldsomt drab hjemme i England. Snart sender avisen Globalt hende til den lille provinsby Toppingham, hvor en politimand er blevet brutalt halshugget med en krumsabel. En videooptagelse er lagt på nettet, og alt tyder på terror. Men efterhånden som Nora graver dybere i sagen, opdager hun, at byen gemmer på en mørk og hjerteskærende hemmelighed, som selv myndighederne gør alt, hvad de kan, for at dække over. En hemmelighed, som nogen er parat til at slå ihjel for – igen og igen.
Tilmeld dig, eller log på for at kommentere
Bookmatetilføjede en lydbog til boghyldenLone Theils: Nora Sandfor 5 år siden
#3
En mand findes bestialsk myrdet på en kirkegård. Kort efter findes det maltrakterede lig af en lille dreng. London-korrespondent Nora Sand har mistanke om, at begge mord har forbindelse til en celeber skilsmissesag mellem en dansk reality-stjerne og en russisk oligark, der slås om forældremyndigheden over deres søn.
Bookmatetilføjede en lydbog til boghyldenLone Theils: Nora Sandfor 5 år siden
#2
Den berømte digter Manash Ishmail er under sin flugt fra Iran til Danmark blevet adskilt fra sin kone Amina, der nu er som sunket i jorden, og han beder Nora Sand om hjælp.
  • Lone Theils
    Den blå digters kone
  • Bookmatetilføjede en lydbog til boghyldenLone Theils: Nora Sandfor 5 år siden
    #1
    To danske piger forsvinder sporløst på Englandsbåden i 1985. Årtier senere dukker et foto af dem op i en kuffert hos en antikvitetshandler i kystbyen Brine.
    fb2epub
    Træk og slip dine filer (ikke mere end 5 ad gangen)