Ridlektionen - erotisk novell, Beatrice Nielsen
sv
Lyd
Beatrice Nielsen

Ridlektionen - erotisk novell

Lyt med-app
Ellen är på väg att dö av tristess i sina föräldrars hus ute på landet. Hon har sommarlov från gymnasiet och längtar tills hon ska tillbaka till stan i augusti. Lyckligtvis är hennes vackra och mystiska vän Kay också hemma över sommarlovet och på sistone har hon börjat ge Ellen mer uppmärksamhet.En dag bestämmer Kay att hon ska lära Ellen att rida, så de har något att fördriva tiden med. Det blir emellertid inte det enda Kay kommer lära Ellen den sommaren ...Novellen är utgiven i samarbete med den svenska filmproducenten Erika Lust. Hennes mål är att skildra människors natur och mångfald genom berättelser om passion, intimitet, kärlek och lust i en kombination av starka historier och erotik.Keywords: erotik, sex, lust, begär, sommarlov, sommar, landet, lesbiskt, hbtq

Bakom pseudonymen Beatrice Nielsen gömmer sig en erfaren skribent och redaktör. Utöver Ridlektionen har hon bland annat gett ut novellerna Grannen, Brunch och multipla orgasmer och Kvinnan och fiskaren.
0:26:51
Forlag
LUST
Oversætter
Iris Åsmark

Vurderinger

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Hvad synes du om bogen?

Log ind eller tilmeld dig

Åbn appen og lyt

Bookmate tilbyder nu lydbøger! Vi har i stakkevis, som du kan lytte til, men i øjeblikket kan du kun gøre det på din telefon eller tablet via vores apps.

Ridlektionen - erotisk novell, Beatrice Nielsen
Ridlektionen - erotisk novell
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Træk og slip dine filer (ikke mere end 5 ad gangen)