Undervejs, Dorthe Emilie Røssell
Bøger
Dorthe Emilie Røssell

Undervejs

Læs
45 trykte sider
Undervejs er en samling autentiske fortællinger om oplevelser fra mine rejser og møder med mennesker.

Om forfatteren:
Dorthe Emilie Røssell
Født 1934. Pensioneret bankassistent. Forfatter, digter, foredragsholder, billedkunstner. Har deltaget i forfatter- og skrivekurser på ASK og Testrup Højskoler. Deltaget i tegne-/malekurser på Kunshøjskolen på Ærø og Vestjyllands Højskole, samt hos private kunstnere.

Dorthe Emilie Røssell
Bibliografi:
«Jeg brød et løfte», 2007 
- Barndomserindringer 
fra besættelsestiden
“Lusitania”, 2010 
- digtsuite
«Om et øjeblik», 2010 
- digte
“Et strejf af rosmarin” 2011 
- roman

Medvirker i:
«Antologi 2006 – flyv om 
nødvendigt», 2007 
- digte
«Ordløst», 119 digtere, 2008 
- Lyrikgruppen, 
Dansk Forfatterforening
“Fra Liv til Liv”, 2009 
- antologi
“Natten jeg aldrig glemmer”, 2010 
- antologi
Vurdering
Føj til hylde
Læs
0Læsere
1Boghylde
0Vurderinger
0Citater

Vurderinger

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Hvad synes du om bogen?

Log ind eller tilmeld dig
Bøger fra Mellemgaard, Forlaget mellemgaard
Forlaget mellemgaard
Bøger fra Mellemgaard
  • 1.4K
  • 27
bookmate icon
Én betaling. Stakkevis af bøger
Du køber ikke bare en bog. Du køber et helt bibliotek… til samme pris!
fb2epub
Træk og slip dine filer (ikke mere end 5 ad gangen)