Шанел Клийтън

Когато напуснахме Куба

Lyt med-app
От автора на "Догодина в Хавана" – нов вълнуващ роман за избора на млада кубинска емигрантка, замесена в политическите игри по време на Карибската криза.Кубинската революция отнема всичко на Беатрис Перес – приятелите, роднините, любимия ѝ остров. Вербувана от ЦРУ, тя се вмъква в близкото обкръжение на Фидел Кастро и се впуска в опасния свят на шпионажа.

Докато ураганът на Студената война се вихри край бреговете на Флорида, Беатрис е въвлечена в политическия сблъсък между Куба и САЩ. Към това се прибавя и драмата на любовната ѝ афера с високопоставен член на американския сенат. Непрекъснатите обрати в историята разкриват лутанията и съмненията на Беатрис, която е принудена да направи своя избор. Дори един погрешен ход може да ѝ струва всичко – не само родния остров, но и любовта на живота ѝ...Родена във Флорида, Шанел Клийтън е отраснала с историите на семейството си за бягството от Куба след революцията. Интересът ѝ към историята и политическите науки се пренася и в Англия, където тя завършва "Международни отношения" в Американския международен университет в Лондон и защитава магистърска степен по световна политика в Лондонското училище по икономика и политически науки. Завършила е право в Университета на Южна Каролина. Обича да пътува, живяла е на Карибите, в Европа и Азия.
11:14:48

Vurderinger

b1136352469
b1136352469har delt en vurderingfor 3 måneder siden
🚀Opslugende

Изслушах я за ден. Доста увлекателна.

Юзджан Мехмедов
Юзджан Мехмедовhar delt en vurderingfor 7 måneder siden
🎯Læseværdig

Послушайте я, все нещо ще научите...

b5306662276
b5306662276har delt en vurderingfor 5 måneder siden

Не съм я чела.

Åbn appen og lyt

Bookmate tilbyder nu lydbøger! Vi har i stakkevis, som du kan lytte til, men i øjeblikket kan du kun gøre det på din telefon eller tablet via vores apps.

Когато напуснахме Куба, Шанел Клийтън
Когато напуснахме Куба
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Træk og slip dine filer (ikke mere end 5 ad gangen)